Om Russin


Egentligen är det så att russin är ett djur, ett däggdjur. Det är ett smart djur, det rör bara på sig när de är själva. Eller när de tror att de är själva i alla fall. I sovandes tillstånd eller i deras så kallade "gömma sig"tillstånd drar de in benen och armarna och stänger ögonen och ligger väldigt, väldigt still. Det är få som sett dem i aktivt tillstånd. De är så otroligt snabba och gömmer sig på en tusendels sekund. Det är inte så ögat uppfattar vad som händer.


Ofta får de gå in mellan räddjur och mucklor, för mucklorna tycker det är så roligt att busa och vara mycket medan räddjuren mest bara vill vara så små så möjligt och gömma sig under golvlisterna. När de går in och försöker reda ut små missöden är de väldigt rättvisa och ödmjuka. De lyssnar på båda parter och analyserar vad som sägs. De går iväg en stund och diskuterar vad som ska göras, vems fel det var från början att det uppstod en komplikation.


Folk som sagt något
Detta skrev: Elvira

Får man inte ha text? För det är ju en pensel, och ingen har sagt något om att inte pensla liksom. Men yeye jag vet inte :( annars får jag skippa texten.

men tänker också, det handlar om att bygga en känsla. jag tycker ändå att texten ger känslan jag vill ha, typ brev hem till judelandet och så. ÄÄÄH jag vet inte! :(((

2010-02-16 @ 07:35:46
Finns på: http://baraelvira.devote.se
Detta skrev: Elvira

Yes, maybe.. dock hade jag utan text först och bilden tappade lite då. men aja, får trixa lite till :)

2010-02-16 @ 08:18:49
Finns på: http://baraelvira.devote.se

Finns det något att skriva? Skriv det här:

Författare:
Jag vill bli ihågkommen

Mailadress: (publiceras ej)

Finns på:

Tanke:

Trackback
RSS 2.0