LWIZZ SPEAKING!Tjena bitches. Jag har, såhär på Lisas födelsedag, fått äran att gästblogga här. Det är ju alltid trevligt, liksom. Somliga av er kanske känner till mig som Baraelvira, för andra är jag möjligtvis helt ny. Andra har eventuellt sett mitt vackra ansikte på Lisas blogg tidigare. Hur som helst heter jag Elvira Lagerström och driver annars en fotoblogg på Devote.se. På bilden ser ni hur jag ser ut när jag klär ut mig till kille i skolan och klämmer ihop kinderna. Fint va?

Jag och Lisa sitter just nu och fikar på Espresso House, fixar med lite skolarbete och tittar på vackra pojkar med brunt, lockigt hår. Sitter lite i riskzonen då en av servitriserna är just en lockig brunhårig, supertjusig, herre, och eftersom jag sitter så att han ser skärmen är chansen ganska stor att min lilla crush inte är så hemlig efter detta blogginlägget (om du, servitrisen som är en lockig pojke med brunt hår, ser detta så; HEJ!!! CALL ME. SKRIV TILL LISA SÅ GER HON DIG MITT NUMMER).

Mah girl sa till mig hon ville att jag skulle gästblogga. Men frågan är om vad. Att bara blogga på beställning är ju rätt svårt. Har ingenting direkt att berätta. ..mer än att ALLA SOM LÄSER DETTA BÖR SKRIVA ETT PHEDT GRATTIZZZ TILL MIN FINA LISA!

Allihopa, nu kör vi. Ett... två... TRE,
GRATTIS LISA!

Det var allt. Hejdå.

Folk som sagt något
Detta skrev: ellensnällen

PHEDT GRATTIZZZ TILL LIZZAGURL (INTE HALLBERG)

2010-09-08 @ 19:33:39
Finns på: http://bombombom.webblogg.se/
Detta skrev: Elvira

GRATTIS GRATTIS GRATTIS IGEN!snygg tjej där på bilden förresten. eller är det en kille..? snygg var den i alla fall.

2010-09-08 @ 20:12:49
Finns på: http://baraelvira.devote.se
Detta skrev: Sophie

Hätila ragulpr på fåskliaben!

2010-09-08 @ 20:55:04
Finns på: http://giraphenvirkar.blogspot.com

Finns det något att skriva? Skriv det här:

Författare:
Jag vill bli ihågkommen

Mailadress: (publiceras ej)

Finns på:

Tanke:

Trackback
RSS 2.0