She breaks just like a little girl

Som vilken kliché som helst. I natt kunde jag inte sova för att jag tänkte på honom. Han med de mjukaste läpparna jag någonsin rört för vid. Han med de blygaste läpparna jag mött. Jag kunde inte sova för att jag kände hans händer runt min midja. Händerna som höll ihop mig. Jag kunde inte sova i natt för att jag grät för att han är så långt borta. Jag grät för att han nog inte vill röra vid mig igen. Jag grät för att jag längtar. Jag ville inte sova för att jag inte kan bestämma över mina drömmar. Jag vill inte drömma om svart och fall. Jag vill drömma om honom, jag vill drömma att han kysser mig och håller mig. Hur ska jag kunna berätta för honom att jag saknar honom? I ett sms: Och du förresten, jag saknar dig så det gör ont. Jag saknar dina händer och din doft.

Folk som sagt något
Detta skrev: Emelie

Kära du, det gör ont.

2011-01-25 @ 23:52:09
Finns på: http://emptypages.blogg.se/
Detta skrev: Manuela

Först måste jag säga att du har det coolaste bloggnamnet jag hittils mött på.

Rymdsylten---- wow säger jag...Sen gör det enormt ont i mitt hjärta att läsa dina rader. Känner din sorg. Känner hur ont det river.

Hemskt känns det som.Du får visst skriva till honom och säga hur du känner. Tyvärr så tar han det inte så positivt. Och ännu sämre, du får inte svar tillbaka, inte av samma sort iaf.

Men skriv om du känner att du finner de rätt orden. Det lättar din tyngd inom dig.

2011-01-30 @ 15:04:07

Finns det något att skriva? Skriv det här:

Författare:
Jag vill bli ihågkommen

Mailadress: (publiceras ej)

Finns på:

Tanke:

Trackback
RSS 2.0